Home » Young Adult » Boek recensies 13+ » Leespanel 13+

Leespanel 13+

Hallo mijn naam is Jinte. 

 Ik lees graag boeken en kijk graag Netflix en teken graag.

In groep 7 ben ik voorleeskampioen van mijn school geworden en vorig jaar in de eerste klas ook, helaas door corona zijn deze wedstrijden niet doorgegaan.

Op dit moment zijn mijn lievelingsboek[en] Harry potter, grijze jager en broederband.

Grijze jager omdat: het verhaal van de grijze jagers sprak meer heel erg aan omdat ik wel van wat actie hou en het geheimzinnige van de grijze jagers daarbij vond ik een goede Match en ook had ik al vaker boeken van John Flanagan gelezen had {zoals broederband}

Broederband omdat: in groep 8 ging mijn meester van toen voorlezen uit broederband boek 1 en zodra ik eenmaal in het verhaal zat van Hal en zijn bemanning kon ik niet meer stoppen en las het eerste boek snel uit, toen ik al broederband boeken had gelezen ging ik dus verder in de grijze jager.

Harry Potter omdat: ik naast actie ook erg in magische boeken ben en ik de films van Harry Potter erg leuk vond ben ik {dankzij mijn moeder} ook de boeken gaan lezen en nou heb ik alle boeken mooi in mijn kast staan.

Hoi allemaal,

Ik ben Marith 

Bekijk mijn filmpje en ontdek wat mijn lievelingsboek is.

Groetjes

Mijn naam is Eva, 

Mijn hobby’s zijn tekenen en hockey en daarnaast ben ik een echte boekenwurm. Ik houd van fantasieboeken, detectives en thrillers. Een van mijn lievelingsboeken is ‘Ik kan nog steeds niet vliegen’ van Anna Woltz. Dit boek gaat over twee kinderen die na de tweede wereldoorlog naar Denemarken gaan om aan te sterken. Ik vind het een erg leuk boek dat lekker  vlot leest, zonder te veel moeilijke woorden. Het laat je heel goed meebeleven hoe de twee kinderen de oorlog ervaren hebben en hoe ze er nu van herstellen. Het is niet een heel spannend boek, maar toch blijf je erin doorlezen.  Ik heb het al een paar keer gelezen en ga het denk ik nog wel een keer lezen. 

Groetjes,

Eva

Robin