Kaarten

(Losse kaarten alleen kunnen helaas niet  worden bezorgd)

Zoals jullie weten hebben wij ook super mooie kaarten. 

Op dit moment staan de volgende series in de webwinkel: 

 

*Serie Veronzinsels

* Serie studio Zwaanstraat

* Serie Illu-ster

* Serie Klein liefs

* Serie Eva en Lies

* Serie Getekenddoorzusje

* Serie Kleintjesgeluk

 

Heb je je kaart niet kunnen vinden stuur dan even een mailtje via het contact formulier.

De voorraad houden we zelf bij dus het kan zijn dat een kaart toch niet leverbaar is, wij nemen dan contact met je op.


Serie Veronzinsels

Een Veronzinsel is een korte, krachtige tekst, met een beetje inhoud en een beetje humor, in combinatie met een kleurrijke illustratie.
Een Veronzinsel doet het goed als opkikker, blijmaker, trooster, steun-in-de-rug, hart-onder-de-riemsteker, liefdesverklaring of wens. Voor jezelf of voor een ander.


Serie Kleintjesgeluk

KLEINTJESGELUK. produceert wenskaarten voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Wenskaarten waarbij je even stilstaat bij de ontwikkeling van een kind, de geluksmomentjes waar de kleine terecht trots op mag zijn!


Serie studio Zwaanstraat

Super mooie kaarten incl. kraft enveloppe


Serie Illu-ster

De ansichtkaarten van Illu-ster worden gedrukt op Paperwise papier. Dat wordt gemaakt van 100% procent landbouwafval en geeft daardoor veel minder belasting op het milieu en bovendien worden er geen bomen voor gekapt. Het papier heeft een mooie vezelstructuur en een iets donkere natureltint, waardoor de kaartjes een leuke retro uitstraling krijgen. 


Serie Klein liefs

De kaartjes van Klein Liefs bestaan uit simplistische illustraties die een glimlach uitlokken. En dat is nu net wat we nodig hebben! De binnenzijde van de kaart is leeg en heeft dus voldoende ruimte voor jou berichtje.


Serie Eva en Lies

Samen met illustratrice Thalysia van Esch van Stokwolf zijn deze prachtige collectie gemaakt. Inzichtkaarten met dieren in de hoofdrol.

De teksten en illustraties zijn geprint op een duurzame dubbele kaart inclusief een kraft envelop.


Serie Getekenddoorzusje

Rixt-Marieke: een zusje dat graag tekent, wil met haar illustraties graag mensen blij maken. Ze houd van authentieke potlood tekeningen, detail en elementen uit de natuur. 


Laat je verrassen!