We love books is meer dan een boekenclub

Op deze website willen wij jullie enthousiast maken voor wat we allemaal te bieden hebben. Zo kun je bij ons alle boeken die leverbaar zijn bestellen (misschien staan ze (nog) niet in  de webshop maar dan kun je gewoon even mailen!). Naast boeken hebben we ook leuke hebbedingen zoals planners, bekers, tassen, kletspotten, boekenleggers en meer.

Kortom genoeg om te ontdekken.

Ben jij ook helemaal gek op boeken! Dan ben je hier op het juiste adres. In
samenwerking met Kinderboekwinkel de Toverlantaarn te Leeuwarden hebben we een Young Adult club opgericht genaamd: We Love Books

Ben jij nou helemaal fan van die ene schrijver(ster) of gek op spannende, leuke, romantische, avontuurlijke boeken vanaf 13+ schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief voor de leukste activiteiten en acties. 

 

En word lid van onze We love Books club! 

TIP: nu op Netflix

Activiteiten

Boek recensies

 

 

Soms is het best lastig om een boek te kiezen. De tekst op de achterflap is dan misschien net niet overtuigend genoeg. Een mening van een andere lezer kan dan helpen. Net even iets meer informatie over een boek waardoor je misschien getriggerd wordt om hem toch te lezen. Via onderstaande button kom je op onze recensiepagina. Wij schrijven de recensies zelf of laten ze schrijven door ons leespanel, de boekenclub of gastbloggers.

Je kunt ook op de recensies reageren en jouw mening geven over het boek.

 

Leespanel

 

 

Ons leespanel bestaat uit een groep jongeren die enthousiast zijn over lezen en er graag over willen vertellen. Ze lezen boeken die ze zelf hebben uitgekozen (gekocht of uit de bieb) en af en toe krijgen ze van ons een boek, die nog niet is verschenen of waarvan wij benieuwd zijn wat ze ervan vinden. Na het lezen schrijven ze daar een recensie over of ze maken een leuk filmpje.  Dit wordt dan vervolgens op onze website gezet en gedeeld via sociale media.

Wil jij ook in het leespanel?