Actie: Geef een (prenten)boek cadeau

Wil je op de hoogte blijven van deze actie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef een (prenten)boek cadeau actie 2024

De titels van Geef een (prenten)boek cadeau 2024 zijn bekend! Het zijn Mees Kees – Een pittig klasje, van Mirjam Oldenhave.

En Kom uit die kraan!! van Tjibbe Veldkamp & Alice Hoogstad.

Deze boeken zijn respectievelijk vanaf 2 februari en 17 mei bij ons verkrijgbaar voor maar €2,99.

 

Mees Kees = zolang de voorraad strekt

Kom uit die kraan: Bestellen vóór 1 maart 2024!

 

Over Mees Kees – Een pittig klasje

Een ode aan de leerkracht! Wie wil er nu niet bij Meester Kees in de klas zitten? Zowel leerlingen als leerkrachten (en natuurlijk stagiairs) kunnen zich met dit grappige en hartverwarmende verhaal identificeren. Mees Kees heeft nog geen diploma, maar hij doet het nu al uit-ste-kend!

 

Over Kom uit die kraan!!

Kinderen mogen niet op de bouw komen, dat weet Bart best. Op een dag kruipt hij toch onder het hek door en bestuurt de wals, de cementwagen en de hijskraan. Waarom doet hij dat? Een stoer en humoristisch prentenboek dat je keer op keer kunt lezen, en waar je steeds weer iets nieuws in ontdekt.

 

Ieder kind een boek!

Goede kinderboeken voor een kleine prijs, zodat ieder kind in Nederland opgroeit met een eigen boekenplank vol prachtige boeken; dat is het doel van Geef een boek cadeau. Geeft u mee? Mees Kees – Een pittig klasje is een ideale titel voor kinderen in groep 5 en 6. Kom uit die kraan!! is heerlijk voor kinderen in groep 1, 2 en 3! Om samen te lezen, voor te lezen óf om cadeau te geven. Bij de rapportuitreiking bijvoorbeeld, of als leesstimulering in de vakantie, of gewoon zomaar, omdat u leesplezier belangrijk vindt.

Bestel nu alvast:

Je kunt de bestelling gelijk betalen of op factuur (kies dan voor ophalen in de winkel en bij mededeling: graag op factuur)

Jullie begrijpen dat wij  voor deze bestellingen altijd verzend- of bezorgkosten moeten berekenen!

Mocht je kiezen voor gelijk betalen dan volgt een factuur voor deze aanvullende kosten.

Over de actie:

Geef een (prenten)boek cadeau

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven!

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.
En geven kan op vele manieren, bijvoorbeeld door een boek te doneren aan een goed doel. Dit kan ook bij ons! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.