Actie: Geef een (prenten)boek cadeau

Wil je op de hoogte blijven van deze actie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef een (prenten)boek cadeau actie 2023

Dolfje weerwolfje en IJsbeer in de tropen zijn uitverkocht!

Tot volgend jaar!

 

Over de actie:

Geef een (prenten)boek cadeau

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven!

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.
En geven kan op vele manieren, bijvoorbeeld door een boek te doneren aan een goed doel. Dit kan ook bij ons! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Je kunt de bestelling gelijk betalen of op factuur (kies dan voor ophalen in de winkel en bij mededeling: graag op factuur)

Jullie begrijpen dat wij  voor deze bestellingen altijd verzend- of bezorgkosten moeten berekenen!

Mocht je kiezen voor gelijk betalen dan volgt een factuur voor deze aanvullende kosten.