Boeken

Ben je op zoek naar mooie boeken? Hier vind je prachtige prentenboeken, zachte baby boekjes of kartonboekjes voor kleine handjes, spannende- grappige- serieuze- avontuurlijke- magische leesboeken voor diverse leeftijden, voorleesboeken, informatieve boeken en leesboeken voor Young Adults vanaf 13+. Kortom neem snel een kijkje in onze webshop voor meer boeken.

 

Wij hebben (nog) niet alle boeken in onze webshop staan dus heb je je boek niet kunnen vinden stuur dan even een mailtje via het contact formulier.

 Spelletjes

In deze rubriek zijn allemaal verschillende educatieve spelletjes en doe-boeken te vinden.

Maar ook AVI boeken voor de beginnende lezer!

Wij hebben (nog) niet alle spelletjes in onze webshop staan dus heb je je spelletje niet kunnen vinden stuur dan even een mailtje via het contact formulier

Speelgoed

In de rubriek Speelgoed staan diverse merken die wij in ons assortiment hebben zoals Sigikid, JanodDjeco, Tiny magicJaBaDaBaDo, Maileg, Wee Gallery, Ostheimer en Tender Leaf toys,  Maar ook knuffels en puzzels.

Super leuke cadeautjes voor diverse leeftijden.

 

Wij hebben (nog) niet alle speelgoed in onze webshop staan dus heb iets niet kunnen vinden stuur dan even een mailtje via het contact formulier

Diverse

In de rubriek diverse staan:

-  Kletsen enzo (oa kletspotten) En bedankt juf en meester cadeautjes!

-  Studio Roof

-  Knutsel spullen (oa stickers)

-  Kaarten

-  Posters

-  Schriftje, poëziealbums, dagboeken

-  Leuke hebbedingen

- AANBIEDING/ OPRUIMING

Ben je op zoek naar leuke cadeautjes kijk dan zeker ook hier.

 

Veel plezier

Als je op zoek bent naar een bepaald boek dat niet in de webwinkel staat, kan je dat hier opgeven en in je winkelwagen doen. 

We kunnen alles bestellen wat leverbaar is!

Geef bij mededeling aan om welke titel(s) het gaat en wij zullen voor je kijken welke titel(s) er leverbaar is/zijn en je hierover informeren.


In Nederland geldt de wet op de vaste boekenprijs.

Dat betekent dat alle Nederlandse boeken dezelfde prijs hebben. Van Groningen tot Maastricht bij alle fysieke boekhandels, Kinderboekwinkels, grote ketens en online. Zelfs bij de supermarkt!

Een aanbieding kan alleen gemaakt worden door de uitgever.

Dit moet dan aangemeld worden bij het commissariaat van de media en is dan voor alle verkopende partijen.

Opruiming van boeken kan dan ook alleen als de boeken beschadigd zijn of als ze uit de vaste boekenprijs zijn (oude boeken -Ramsj).