Home » Webshop » Speelgoed

Speelgoed

Binnenkort meer speelgoed op deze pagina!

Over Maileg:

Het Deense speelgoedmerk Maileg (uitgesproken als My'lye)  maakt speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Elke knuffel heeft een eigenzinnig design en een echte persoonlijkheid. Door verhalen uit eigenzinnigheid naar alledaagse momenten te brengen, helpt Maileg-speelgoed kinderen het pure en eenvoudige wonder van de verbeelding te ontdekken.  Gemaakt van natuurlijke materialen en met aandacht voor detail.

Een Maileg knuffel is van zo’n goede kwaliteit dat hij meerdere generaties zal meegaan.


Over JaBaDaBaDo:

Kwaliteit, tijdloze designs en speelwaarde. Dat zijn de drie uitgangspunten van het Zweedse topmerk JaBaDaBaDo. Al hun speelgoed is van hoge kwaliteit en geproduceerd met zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Daardoor gaat het generaties lang mee. Net als hun ontwerpen, waarbij de focus ligt op functionaliteit en speelwaarde.


Over Djeco:

Djeco is een Franse speelgoedfabrikant uit Parijs en voornamelijk gespecialiseerd in speelgoed voor jonge kinderen. Het bedrijf is in 1954 opgericht door de moeder van de huidige eigenaar, Frederick Michel Dales. Ze opende een klein winkeltje, om haar passie voor speelgoed een plek te kunnen geven. Dales nam het bedrijf in 1990 van zijn moeder over en werkte het bedrijf op tot marktleider.

Djeco heeft een breed aanbod van onder andere knutselpakketten, trekfiguren, lampen, stapelblokken en puzzels. 


Een puzzel lijkt misschien simpel speelgoed, maar het is véél meer dan dat!

Misschien herinner je je nog wel dat je vroeger urenlang kon puzzelen. Dat had zo zijn redenen. Het is een mentale uitdaging en een training van onze hersenen. Perfect educatief speelgoed dus. Terwijl je dacht dat je gewoon leuk aan het spelen was. Door deze mentale uitdaging blijven puzzels  ons nog steeds intrigeren.

Dit doet een puzzel:

-Een puzzel traint je cognitieve vaardigheden

-Puzzelen leert je probleemoplossend denken

-Puzzelen ontwikkelt je fijne motoriek

-Hand- en oog coördinatie trainen door te puzzelen

-Puzzelen is ook: sociaal contact

-Zelfvertrouwen boosten door het leggen van een puzzel

Kortom puzzelen is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam!