Home » Webshop » Speelgoed

Speelgoed

Naast kinderboeken hebben wij ook een breed assortiment duurzaam speelgoed. Diverse merken (houten) speelgoed waar wij blij van worden!

Mocht je iets niet kunnen vinden of heb jij een merk waar jij blij van wordt? stuur dan een berichtje via het contactformulier en misschien kunnen wij het opnemen in ons assortiment.


Over Maileg:

Het Deense speelgoedmerk Maileg (uitgesproken als My'lye)  maakt speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Elke knuffel heeft een eigenzinnig design en een echte persoonlijkheid. Door verhalen uit eigenzinnigheid naar alledaagse momenten te brengen, helpt Maileg-speelgoed kinderen het pure en eenvoudige wonder van de verbeelding te ontdekken.  Gemaakt van natuurlijke materialen en met aandacht voor detail.

Een Maileg knuffel is van zo’n goede kwaliteit dat hij meerdere generaties zal meegaan.


Over JaBaDaBaDo:

Kwaliteit, tijdloze designs en speelwaarde. Dat zijn de drie uitgangspunten van het Zweedse topmerk JaBaDaBaDo. Al hun speelgoed is van hoge kwaliteit en geproduceerd met zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Daardoor gaat het generaties lang mee. Net als hun ontwerpen, waarbij de focus ligt op functionaliteit en speelwaarde.


Over Djeco:

Djeco is een Franse speelgoedfabrikant uit Parijs en voornamelijk gespecialiseerd in speelgoed voor jonge kinderen. Het bedrijf is in 1954 opgericht door de moeder van de huidige eigenaar, Frederick Michel Dales. Ze opende een klein winkeltje, om haar passie voor speelgoed een plek te kunnen geven. Dales nam het bedrijf in 1990 van zijn moeder over en werkte het bedrijf op tot marktleider.

Djeco heeft een breed aanbod van onder andere knutselpakketten, trekfiguren, lampen, stapelblokken en puzzels. 


Een puzzel lijkt misschien simpel speelgoed, maar het is véél meer dan dat!

Misschien herinner je je nog wel dat je vroeger urenlang kon puzzelen. Dat had zo zijn redenen. Het is een mentale uitdaging en een training van onze hersenen. Perfect educatief speelgoed dus. Terwijl je dacht dat je gewoon leuk aan het spelen was. Door deze mentale uitdaging blijven puzzels  ons nog steeds intrigeren.

Dit doet een puzzel:

-Een puzzel traint je cognitieve vaardigheden

-Puzzelen leert je probleemoplossend denken

-Puzzelen ontwikkelt je fijne motoriek

-Hand- en oog coördinatie trainen door te puzzelen

-Puzzelen is ook: sociaal contact

-Zelfvertrouwen boosten door het leggen van een puzzel

Kortom puzzelen is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam!


Over Tender Leaf Toys:

Tender Leaf Toys is van mening dat het steeds belangrijker wordt om onze kinderen terug te brengen naar een natuurlijke speelomgeving. Het speelgoed is gemaakt door ambachtslieden en ontwerpers die hun ervaring, kennis en creativiteit gebruiken om jullie een prachtig assortiment houten speelgoed te bieden dat de energie, emotie en opwinding van het spelen met houten speelgoed stimuleert.

Alle producten zijn gemaakt voor de ontwikkeling van de vaardigheden van kinderen en het aanvullen van rubberwood-bossen als kern. Het productieproces - het zagen, schilderen en drogen van het hout, gebeurt allemaal in eigen fabriek allemaal op dezelfde locatie.

 

Ze zijn bekroond met het ICTI-keurmerk en streven ernaar om in de hele organisatie de hoge normen te handhaven. Alle speelgoedproducten voldoen aan de Europese standaardveiligheid van speelgoed.