Serie Kleintjesgeluk

Over Kleintjesgeluk:

KLEINTJESGELUK. produceert wenskaarten voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Wenskaarten waarbij je even stilstaat bij de ontwikkeling van een kind, de geluksmomentjes waar de kleine terecht trots op mag zijn!

Het effect van een kaartje sturen of ontvangen geeft een mens altijd een gelukkig gevoel. Zo leuk om te zien wat zo een klein gebaar al kan doen. Dit is niet alleen bij volwassenen het geval, ook kinderen krijg een glimlach van oor tot oor als zij even in het zonnetje worden gezet met een leuke kaart.

KLEINTJESGELUK. wil met de wenskaarten het gevoel creëren dat je een klein cadeautje in handen hebt. Het wauw-effect! Om aan dat gevoel te kunnen voldoen heeft KLEINTJESGELUK bewust gekozen voor een luxe papiersoort met een bijzondere druktechniek. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat wij geen plastic voor onze wenskaarten gebruiken is een bewuste keuze. Naast de duurzame reden geeft dit de klant ook de gelegenheid om de illustratie aan de binnenkant te kunnen bekijken en ook echt de kwaliteit te kunnen voelen.

 

Kleintjesgeluk steunt de Stichting Jarige Job:

Het gevolg van onze keuze voor hoge kwaliteit is dat wij met de wenskaarten en bepaalde doelgroep zullen bereiken. Hierdoor zullen niet alle kinderen in Nederland kaartjes van KLEINTJESGELUK. ontvangen of kunnen versturen.

Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om jaarlijks te doneren aan Stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat er slingers in huis hangen met hun verjaardag en niet kunnen trakteren op school.

De team-uitjes van KLEINTJEGELUK. Vinden dus ook plaats bij Stichting Jarige Job. Een dag waarbij wij dozen in pakken om een kind een verjaardag te geven om niet te vergeten.