Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 10:29

Recensie van Eva:  Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw.

Ben heeft geen vrienden, maar hij heeft wel denkbeeldige vriendjes. 
Maar dan komt zijn grootste wens uit…. zijn fantasievriend Wauw is ondenkbeeldig geworden. Wauw is een harig monster met hoorns. Hij is lief grappig en heel slim.
Als ze op avontuur gaan dan komen ze meneer Sleutelbeen tegen, die met zijn vingers deuren kan openen. Er gebeuren allemaal spannende avonturen.

 

Het spannendste stuk van het boek zit aan het einde, maar ik ga niks verklappen.

Mijn lievelingspersonage is meneer Sleutelbeen. Hij ziet er erg grappig uit en heeft heel veel humor.

Ik zou dit boek aan iedereen, die van harige vriendjes, humor en fantasie houdt, aan kunnen bevelen. Om verschillende redenen:

  • Het boek ziet er heel bijzonder uit, met mooie en grappige illustraties.
  • Fijn lettertype
  • Veel humor en fantasie


Ik heb niks aan te merken op dit boek. Het is geen moment saai geweest. Achterin staan nog allemaal leuke extra’s.  Ik heb wel 1 tip voor de schrijver…. Schrijf meer van dit soort leuke boeken!


Ben jij nieuwsgierig naar dit boek? Bestel dan nu:

Bens allergrootste wens is uitgekomen: zijn fantasievriendje, de Wauw, bestaat nu echt! De Wauw is lief, grappig en schattig. Maar niet iedereen is blij met de komst van dit vrolijke beestje. Meneer Sleutelbeen, de sleutelbewaarder van alle werelden, vertrouwt het zaakje niet. Hij denkt dat de Wauw gevaarlijk is en wil hem verbannen naar de wereld van de Vergetelheid.
Ben moet alles op alles zetten om de goeiige maar vastbesloten Sleutelbeen te stoppen. Maar dat wordt steeds moeilijker als blijkt dat er nog meer fantasievrienden in de buurt rondlopen. En sommige van hen zijn wél gevaarlijk…
Een grappig en sprookjesachtig avontuur. Met schitterende, Tim Burton-achtige tekeningen van Pete Williamson.

Auteur: Guy Bass

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.