De Monsterdokter

Gepubliceerd op 26 maart 2021 om 18:06

Recensie door Nick: De Monsterdokter

Ik vond het boek De Monsterdokter heel erg leuk en grappig. De namen van de monsters zijn bijvoorbeeld heel grappig, mijn favoriet is Piet Snot, maar bijna elke naam is een grapje.

Piet Snot is sowieso mijn favoriet. Eerst is hij wel zielig en wordt het allemaal nog erger maar uiteindelijk komt het goed. De tekeningen zijn ook leuk. Soms zijn de woorden een beetje gek geschreven, zoals bij Geronimo Stilton ook wel is. Dat maakt het soms wat moeilijker om te lezen. 

Het boek gaat over Appie, een normale jongen, een normaaltje, die een zombie tegenkomt. Die heeft zijn armen verloren. Appie helpt de zombie en brengt hem naar de monsterdokter.

Daar gebeuren allemaal vreemde dingen, maar ook interessante. Appie wordt uiteindelijk de assistent van de dokters en mag helpen monsters beter te maken. Het einde was goed, niets veranderen. 

Mijn moeder vond het boek ook heel grappig, er staan ook veel grapjes in waarvan ik niet wist dat het soort van grapjes zijn.

Ik vond het een makkelijk te lezen boek. Ik kan niemand dwingen om dit boek te lezen,  maar ik kan wel zeggen dat ik denk dat je het leuk vindt.

Ik kan niet wachten op deel 2!

Groetjes Nick

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.