De verloren bloem van de sjamaan

Gepubliceerd op 20 februari 2023 om 15:45

Recensie: De verloren bloem van de sjamaan - Davide Morosinotto door Famke

Mijn naam is Famke, ik heb het boek de verloren bloem van de sjamaan (10+) van Davide Morosinotto gelezen

 

Het boek gaat over een meisje genaamd Laila die met haar ongeneselijke ziekte in een ziekenhuis (in Lima, Peru) terecht komt. In het ziekenhuis ontmoet ze een jongen genaamd el Rato, el Rato woont al zijn hele leven in het ziekenhuis. El Rato en Laila hebben veel avonturen samen, op een dag vind Laila in de bibliotheek een boek over een bloem die alle ziektes kan genezen. Maar, de bloem is alleen te vinden midden in de amazone!!! El rato en Laila besluiten om samen naar de amazone te gaan en de bloem te vinden, maar onderweg krijgen ze nog een andere verrassing …..

Het is een heel leuk boek en ik zou het iedereen aanraden, het boek is non-fictie maar er is een hele goede fictieve draai aan gegeven waardoor het voor bijna alle lezers een heel leuk boek is, mijn favoriete personage is Victor, daar heb ik nog niks over verteld maar in het boek lees je er veel over

Ik zou zelf het boek een 9.5 geven want ik vind het een heel leuk boek en kan bijna niet stoppen met lezen als ik dit boek lees. Het einde is ook een heel goed einde dus alle complimenten naar de schrijver!! Ik vind het dus een heel leuk en goed boek!!!

Famke

Wil jij dit boek ook lezen? bestel hem dan hier:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.