Home » Activiteiten » Zomervakantie actie 2020

Zomervakantie actie 2020

Ook dit jaar hebben we weer een super gave zomervakantie actie.

Laat je vakantie in het klein tot leven komen en win een schilderij van jouw vakantie-tafereel en een cadeaubon van onze winkel.

Wat moet je hiervoor doen?

Bestel hier een koffertje of dienblad

voor €2,50*  (Per gezin 1 tafereeltje!)

Je kunt hem vanaf donderdag 9 juli ophalen in de winkel.

(normaal is het koffertje of dienblad €7,95 maar omdat je je aan deze wedstrijd verbind, betaal je maar €2,50!)  Als je het tafereeltje klaar hebt breng je het bij ons in de winkel zodat wij er een mooie etalage mee kunnen maken.

(uiterste inleverdatum 23-08-2020)

* Wegens het slechte weer in prijs verlaagd!

Let op: Het is de bedoeling dat deze koffertjes/dienbladen worden gekocht voor onze wedstrijd, niet voor de vrije verkoop!

3 juli t/m 5 september Zomerlees-bingo

Ook dit jaar weer: de zomerlees-bingo-kaart Deze kaart is ooit bedacht om ervoor te zorgen dat kinderen ook tijdens de lange zomervakantie blijven lezen, maar dan wel op een leuke manier. Het is bijzonder belangrijk dat kinderen het leesniveau op peil houden om terugval op school te voorkomen. Vijftien minuten lezen per dag is al voldoende. En met de zomerleeskaart is dat super leuk. Wie wil er nou niet met een ijsje in zijn hand lezen, of tijdens het ontbijt? Kortom, met de zomerleeskaart is en blijft lezen een feest! Na het voltooien van een kwartier lezen mag een kind een hart van een zonnebloem kleuren. Is de kaart vol?

Dan lever je hem, vóór 5 september 2020, in bij de Toverlantaarn.

Zo maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €15,-.

 

Zomerleesbingokaart 2020 Toverlantaarn
PDF – 269.4 KB 23 downloads