Home » Activiteiten » Leespanel » Leespanel 7 en 8 jaar

Leespanel 7 en 8 jaar

Wie zijn wij? Graag stellen wij ons even voor:

Hoi allemaal,

Ik ben Nick en ik ben 8 jaar.

Ik vind lezen leuk, maar ik vind het nog leuker om voorgelezen te worden, dat gaat sneller en dan mis ik geen enkel grapje. Gelukkig vinden mijn ouders het ook leuk om voor te lezen.

 

Op dit moment vind ik een heel leuk boek “De jongen die met draken vloog” van Andy Shepherd, die leest mijn moeder voor als ik ga slapen. Deel 1 en 2 waren echt heel erg cool, een jongen neemt een stuk fruit mee naar huis en daar blijkt een draak uit te komen. Eerst is het een geheim van hem alleen, maar voor je beste vrienden heb je geen geheimen, dus hij vertelt het wel aan zijn beste vriendjes. Die krijgen dan ook een draak en dan beleven ze van alles, er is ook een gemene jongen die, oh ik mag niet alles vertellen zegt mama.

Maar stel je voor dat ik een eigen draak kon hebben en mijn vriendjes ook. Het grappige is dat de draken uit een drakenfruitboom komen en dat drakenfruit echt bestaat! Ik heb zelfs een keer ijs van drakenfruit gehad! Maar uit het drakenfruit in de winkel komen geen echte draken, ik knijp er wel altijd even in om te kijken of er echt geen licht af komt, nee grapje dat doe ik niet.

Mijn moeder zegt dat er ook al een deel 4 is, dus die wil ik ook lezen.

Harry Potter is ook erg leuk, deel 1 is net uit en uit deel 2 wordt ik nu ook voorgelezen. De draken lees ik zelf nog wel stiekem in als ik wil weten hoe het verder gaat, maar Harry Potter vind ik nog te moeilijk. Ik heb alles uit van Dolfje Weerwolfje die zijn ook zo leuk, daar komt ook een nieuwe van zegt mama. Oh en de Gorgels!

Ik kan eigenlijk niet kiezen wat mijn lievelings is…

 

Groetjes Nick

 2020

Mijn naam is Thomas en ik ben (bijna) 7 jaar.

Ik zit in groep 4 

Ik hou heel erg van lezen. 

 

Mijn lievelingsboek van dit moment is "geheimagent oma" van Manon Sikkel, omdat die over spionnen gaat. Ik hou van grappige boeken waar avonturen in beleefd worden en niet te spannend worden. 

De Gorgel boeken van Jochem Myjer vind ik ook erg leuk. Dit zijn hele gave avonturen die erg grappig vertelt worden.

 

Groetjes Thomas

 

2020

Hoi allemaal

Ik ben Thijmen en ik ben 7 jaar.

Bekijk mijn filmpje en ontdek wat mijn lievelingsboek is.

Groetjes

 

2020